2 Nisan 2012 Pazartesi

BEBEK ODALARINA ANNE DOKUNUŞU

Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ilk andan itibaren bir anne için en önemli şey artık doğacak bebeğidir.Her anne kendince bebeği için herşeyin en iyisi olsun ister.Bebeğinin odası da onun için çok özeldir.Anneler bebeklerinin yatağından şifonyerine dolabına  duvar kağıdına kadar herşeyle büyük bir zevkle ve özenle ilgilenmek ister.Bebeğinizin odasının hazırlarken onu düşünerek kendi yaptığınız bir aksesuarı odasına koymak istemezmisiniz.Ne kadar büyük bir keyif olur.İşte ilgimi çeken kendin yap(diy) projelerinden en şirinlerini sizinle paylaşmak istedim.Bebeğinizin yatağının üstüne asacağınız  yapılışı kolay mobile denen bu şirin süsler bebğinizin odasına ayrı bir güzellik katacak.Bulut ve yağmur damlaları şeklinde ki bu mobile süslere bayıldım. Aşağıda ki resimlerin altına yapılışının tarif edildiği web adreslerini veriyorum bir göz at ve siz de bebeğinizin odasında kendinizden bir dokunuş bırakın...

 Petit Poulou  Fanny Motch  tarafından tasarlanmış.Site Fransızca ama yapılışı resimlerle anlatıldığı için resimlere bakarak kolaylıkla yapılabilir.


 Mini Eco ,yapılışı basit bu mobile Okido dergisi için yapılmış.


Finley and Oliver pembe kalp şeklinde ki yağmur damlaları çok sevimli değil mi? Yağmur damlalarını istediğiniz şekilde yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...