3 Aralık 2012 Pazartesi

H&M for Brick Lane Bikes Erkek Koleksiyonu


H&M for Brick Lane Bikes: Şehir bisikletçiliğinden ilham alan bir erkek koleksiyonu


H&M ve Doğu Londra’dan Brick Lane Bikes, hem pedal çevirirken, hem de günlük yaşamınızda tarzınızı yansıtabilmeniz için bisiklet kıyafetlerinin işlevselliğini mükemmel bir şehir şıklığıyla birleştiren bir erkek kapsül koleksiyonu sunmaktan mutluluk duyuyor. 11 parçadan oluşan koleksiyonH&M tarafından tasarlandı ve dünyanın önde gelen özel üretim bisiklet uzmanlarından Brick Lane Bikes tarafından test edilip onaylandı. Vintage parçalardan ve günümüz performans sporlarından ilham alan koleksiyon, H&M Conscious çalışmaları kapsamındaki sürdürülebilir kumaşlardan üretildi. Koleksiyon 7 Mart 2013’ten itibaren tüm dünyada yaklaşık 180 mağazada satışa sunulacak.

 2006’da kurulan ve mağaza bünyesindeki atölyesinde özel üretim bisikletler üzerine uzmanlaşan Brick Lane Bikes, İngiltere’nin ilk sabit vitesli bisiklet mağazası. Şu anda Doğu Londra bisiklet camiasının nabzını tutan Brick Lane Bikes bu özel bisiklet koleksiyonunu test edip onaylamak için en mükemmel ekip. Her bir parça performansı ve şıklığı bir arada sunan detaylarıyla hem pedal çevirirken, hem de günlük yaşamda kullanılmak üzere tasarlandı. Organik koton, geri dönüştürülmüş koton ve geri dönüştürülmüş polyester gibi kumaşlardan üretilen koleksiyon da en az bisiklet kadar çevreci.


H&M for Brick Lane Bikes koleksiyonu konusunda son derece heyecanlıyız. Bisiklet kıyafetlerini kent şıklığıyla birleştiren giysiler yaratmak için H&M’le çalışmak tam bize göre bir şey. Çünkü bisiklet bizim hayatımız ve bu en iyi yaptığımız şey.” Brick Lane Bikes’ın kurucusu Feya Buchwald.

“Bu koleksiyonu Brick Lane Bikes ile birlikte gerçekleştirmek bizim için büyük bir mutluluk. Pek çok erkeğin hem ulaşım, hem de zevk için bisikleti tercih ettiği bir dönemde bisikletçilik küresel bir fenomen. İşlevselliğiyle bisikletçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan bu koleksiyon aynı zamanda mükemmel bir stil duygusuna da sahip.” H&M tasarımcısı Petter Klussell


H&M basın bülteninden alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...